Csodálatos héjak, csodálatos mosoly Egyszerűen, megfizethetően, fájdalom nélkül

2021. október 10.

A modern fogorvoslás egyik rendkívüli eljárása a fogászati héj építés és applikálás.

 

Ez egy olyan eljárás, ami gyakorlatilag azonnali tökéletes mosolyt eredményez, mind színében mind formájában. Azon túl, hogy nem jár fájdalommal és rövid időn belül érhető el vele igen szép és tartós eredmény, még megfizethető is.

 

Ha a látszó fogaink esztétikája nem nyújt már kielégítő látványt, kiváló megoldás a fogászati héj. Ezt a kezelést akkor javasoljuk, ha a fogazat elől sérült, jelentősen elszíneződött vagy a fogak alakja, mérete nem egységes. Az a nagyszerű a héjazásban, hogy gyorsan elkészül, teljesen biztonságos, és rendkívül látványos eredményt nyújt, ami tartósan megmarad.

 

Két fajtája ismert jelenleg. A direkt héj és a kerámia héj.

 

A kerámia vagy porcelán héjakat a fogtechnikus készíti személyre szabottan, ehhez pedig körülbelül 0,5-1 mm-t kell eltávolítani a látszó fogsor felszínéből. Ezt követően a fogorvos ráapplikálja a fogakra az előre elkészített héjakat és már kész is a szép mosoly. Előnye, hogy sok esetben kiváltja a koronát és esztétikailag teljesen képes megváltoztatni a mosolyunkat, úgy hogy az teljesen természetes látványt nyújt.

 

A direkt héjakat nem a fogtechnikus készíti el, hanem a kezelés során a fogorvos applikálja a fogakra. Ez abban különbözik a kerámiától, hogy ezt egy magas minőségű esztétikus fehér tömőanyag elegyből állítja össze a fogorvos, akkor amikor a páciens beül a székbe. A porcelán héjakhoz képest ez egy sokkal időtállóbb kivitel és bármikor egyszerűen korrigálható akár formájában akár színében. Ennek a legnagyobb előnye, hogy a fogfelszínből csak minimálisat kell beáldozni érte, valamint ez az eljárás gyakorlatilag azonnal elkészül, nem kell a fogtechnikus munkájára várni. Egy kezelés alatt pedig egyszerre akár több fogat is át tud így alakítani a fogorvos, hogy aztán úgy távozzon a páciens a rendelőből, hogy saját mosolyán teljesen elámuljon.

 

Ha szeretnél egy nagy változtatást a külsődön, és ha mindig is vágytál a szabályos, fehér és tökéletesen egészséges látványt nyújtó mosolyra, akkor ezt az eljárást neked találták ki. Kérj konzultációs időpontot, és kezdj egy új és magabiztosabb életet, amiben bátran mosolyoghatsz!

 

Bízza magát a GB Dental szakértő csapatára!

 

Rendelőnkben a legmodernebb fogszabályzó készülékekkel nemcsak gyorsan, hanem kíméletesen zajlik a fogszabályzó kezelés, melynek minden részét az Ön személyes igényeihez igazodva tervezzük meg! Bizonyosodjon meg róla saját maga és kérjen időpontot konzultációra még ma!

 

Fontos számunkra a visszajelzés, ezért is szeretnénk ha kitöltené kérdőívünket.