Fogszabályozás – tények és lehetőségek

2020. szeptember 9.

Kedves Pácienseink!

Pár fontos gondolatot szeretnénk megosztani Önökkel, hogy miért érdemes belevágni és kiknek fontos a fogszabályozás.

 

Miért fontos a fogszabályozó kezelés?

A fogazat szabályozása nem csak a rágófunkciók vagy az esztétika helyreállításában játszik szerepet. A szabálytalan fogazat és/vagy harapási rendellenesség többek között fejfájáshoz, nyakfájáshoz, állkapocs-izületi gyulladáshoz, de akár migrénhez is vezethet.

 

Mikor érdemes fogszabályzásra menni?

A rendezetlen fogak, fogsorok helyreállításának célja a fogak hosszú távú egészségének megőrzése, megfelelő működésük biztosítása, az esztétikus mosoly elérése a kusza fogazat vagy egy-egy fog helyzetének helyreállításával és a harapási rendellenességek megszüntetésével. Nemcsak azoknak ajánlott, akik szép, szabályos és igazi mosolyt szeretnének, hanem azoknak is, akik harapási nehézségekkel küszködnek.

 

Kiknek ajánlott?

Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott. A legtöbb esetben érdemes gyermekkorban megkezdeni a fogszabályozást, de a kezelés felnőtteknél is igazán látványos eredményeket tud elérni, megfelelő íny és a fogazati állapot esetén.

 

Amennyiben Ön és/vagy gyermeke szeretne többet megtudni a fogszabályozási lehetőségekről nálunk, akkor kérjen mielőbbi időpontot személyre szabott konzultációra fogszabályozó fogszakorvosunkhoz, Dr. Majzinger Lillához!

 

Elérhetőségeink:

  • telefonszámunk: 89-312-548
  • mobilszámunk: 36-30-534-7507
  • email címünk: info@gbdental.hu
  • vagy FB oldalunkon keresztül

 

Köszönjük szépen, ha megosztja fogszabályozási posztunkat ismerőseivel is, ezzel is segítve, hogy minél több érdeklődőhöz jusson el!

GB Dental csapata