Mit jelent pontosan a láthatatlan fogszabályozás?

2020. október 10.

Amikor fogszabályozásról beszélünk elsőre mindenkinek a fájdalmas, beszédet megnehezítő fémkeret jut eszébe, azaz a külső rögzített fogszabályozó .

 

Azonban látjuk, hogy már számos más megoldási lehetőség van, ha a fogainkon szeretnénk javítani: a láthatatlan fogszabályozók esztétikai és funkcionális szempontból is kiváló választásnak bizonyulnak.

 

A láthatatlan fogszabályozók lényege, hogy rejtve maradnak a kíváncsi szemek elől. A viselőjén kívül szinte senki nem fogja tudni és látni azt, hogy ő éppen egy fogszabályozót visel. Létezik rögzített és kivehető verziója is, melyek mindegyike a hatékonyságot, a végső eredményt és az utóéletet tekintve hasonlóan jól funkcionál.

 

Ezek a készülékek teljes mértékben személyre szabhatóak, így kényelem szempontjából is praktikusabbak, mint a külső fix társaik. Másképpen és esetenként könnyebben tisztíthatóak, és a kellemetlen ételmaradékoktól sem kell tartani. Sőt sokkal egészségesebbek a fogak számára is, kevesebb komoly károsodást okoznak. Az, hogy kinek melyik fogszabályozó típus működik hatékonyabban az az orvosi javaslaton és a személyes igényeken múlik.

 

Bízza magát a GB Dental szakértő csapatára!

 

Rendelőnkben a legmodernebb fogszabályzó készülékekkel nemcsak gyorsan, hanem kíméletesen zajlik a fogszabályzó kezelés, melynek minden részét az Ön személyes igényeihez igazodva tervezzük meg! Bizonyosodjon meg róla saját maga és kérjen időpontot konzultációra még ma!