Tények a fogászati implantátum beültetésről

2021. január 1.

A fogászati implantáció célja az, hogy Ön visszanyerje eredeti rágóképességét és esztétikus fogazatát és így újra teljes értékű életet tudjon élni korlátozások nélkül.

 

Mosolyoghat, ehet és ihat, amennyit és ahogyan csak szeretne…

 

A fogászati implantációs beavatkozások több mint 98%-a sikeres, így az jelentősebb kockázattal nem jár az Ön számára.

 

Ma a fogászati implantáció a fogászat legdinamikusabban fejlődő ága, ezen felbuzdulva nagyon sok vállalat az implantátum gyártását helyezte előtérbe, ebből következően rengeteg fogászati implantációs rendszer került forgalomba, melyek minőség tekintetében olykor óriási eltéréseket mutatnak.

 

Milyen előnyökkel jár a fogászati implantáció az Ön szempontjából?

 

A fogászati implantáció minden előnyét már Ön is élvezheti akár holnaptól:

  • fogászati implantátum beültetés előnyei közül a legfontosabb az Ön számára, hogy megjelenése, mosolya teljesen megváltozik.
  • Visszanyeri eredeti rágóképességét.
  • Elkerülheti az emésztési és egyéb szervi problémákat, ha a rágóképesség helyreáll.
  • Az időben beültetett implantátum révén nem kezdődik meg a csontsorvadás.

A foghiány rengeteg hátránnyal jár. A legtöbb páciens akkor ébred ennek tudatára, amikor a fogbeültetés megtörténik, és ezáltal újra teljes lesz az élete. Nemcsak a rágóképesség az egyetlen előnye, hanem az önbizalom is, melyet visszanyer a fogászati implantáció és a fogpótlások révén.

 

Bízza magát a GB Dental szakértő csapatára!

 

Rendelőnkben a legmodernebb fogszabályzó készülékekkel nemcsak gyorsan, hanem kíméletesen zajlik a fogszabályzó kezelés, melynek minden részét az Ön személyes igényeihez igazodva tervezzük meg! Bizonyosodjon meg róla saját maga és kérjen időpontot konzultációra még ma!

 

Fontos számunkra a visszajelzés, ezért is szeretnénk ha kitöltené kérdőívünket.