Önök mondták

M. Réka

A családomban elég gyakori a foghiány sajnos, de mikor a szüleimnek Dr. Rubi Kinga ilyen szépen rendbe tette a mosolyát, én is kedvet kaptam. Nem kellett hónapokat sem várnom rá és maximálisan tetszik a végeredmény. Viszont most már nem felejtem el, hogy fontos a rendszeres kontroll, nem fogom kihagyni.

2022. február

L. Gyuláné

Fiatal korom ellenére sokáig hanyagoltam a fogazatom rendbehozatalát, de ennek az is volt az oka, hogy máshol rossz tapasztalatokat szereztem. A férjem miatt, akinek a doktornő gyönyörű fogakat varázsolt, én is bizalmat szavaztam és minden várakozáson felül tökéletesen elégedett is lettem! Sajnálom, hogy nem mentem korábban Glied-Berke doktornőhöz. Kedves, hatékony és teljesen profi.

2022. január

P. Ákos

Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert két korábbi helyen is ki akarták húzni 4 fogamat azért, hogy a fogszabályozás „tökéletes” legyen, de a doktornőnél ez fel sem merült. Jelenleg ez már a sokadik havi ellenőrzésem és nemsokára elmondhatom, hogy foghúzás nélkül is sikerül teljesen rendezni a mosolyom.

Hálás vagyok és csak Önöket ajánlom mindenkinek!

2022. január

S. Hanna

Ismerőseim jó tapasztalatai miatt választottam a GB Dentalt és mert közel is van. Nagyjából egy hónapja járok Dr. Karanyicz Fannihoz, akinek mindig van egy kedves szava hozzám, tényleg foglalkozik velem és mindenről tájékoztat.

2022. január

Z. László

Véletlenül csöppentem Önökhöz egy fogfájás miatt és legnagyobb meglepődésemre Rubi doktornő egy nagyon alapos vizsgálat után tájékoztatott, hogy tele vagyok lyukas foggal, amiket meg is mutatott. Máshol ezeket észre sem vették. Azóta rendszeresen járok hozzá maximális bizalommal.

 

2021. december

K. Judit

A kislányom 5 éve hordott állandó fogszabályzót, de semmi változás nem történt ez alatt, pedig eredetileg 2 évet mondtak a viselésre. Nagyon örülök, hogy ajánlották Majzinger doktornőt, mert nemcsak nagyon szimpatikus volt, de alapos és hatékony is. Bár az első vizsgálat óta csak 5 hónap telt el, de már látszik az a fejlődés, ami az 5 év alatt hiányzott. Nem utolsó szempont, hogy nem újabb 5 évet mondott, hanem csak 1,5 évet a fogszabályozásra.

2021. november

N. Zoltán

Óriási szerencsém volt, mert Pápán eddig nem találtam fogszabályozási szakrendelést máshol, csak Önöknél. Mivel a
lányom régóta akart szabályos és szép mosolyt, így belevágtunk a fogszabályozásba, ráadásul mindketten, mert
Majzinger doktornő a nagyon korrekt és részletes vizsgálat után azt mondta, hogy nekem is segít és felnőttkorban
sem késő. A véleményem az, hogy profi, szimpatikus és ügyes csapat.

2020. szeptember

R. Kornél

Jó választás volt a doktor úr. Eddig 1 héten belül állandóan kiestek a máshol csináltatott töméseim, természetesen
miattam (?). Itt viszont érdekes módon nem történt eddig semmi, pedig ugyanúgy használom a fogaimat, mint
korábban. Ráadásul a vizsgálat is alapos volt és a Kovács doktor úr külön elmagyarázta, hogy miként vigyázzak a
fogaimra, amit sehol sem tettek meg.

2020. augusztus

K. Szilvia

Rubi doktornőnek nemcsak a személyisége szimpatikus, de látványosan szép munkát is végzett. Végre élvezhetem a
társaságot és nem kell senki előtt szégyenkeznem, mert ilyen hiányos a mosolyom. Azért pedig külön hálás vagyok,
hogy a fémmentes cirkonkoronára beszélt rá és nemcsak a fémallergiám, hanem az összhatás miatt is!

2020. július

B. Edit

Régebb óta gondolkozom fogfehérítésben, most karantén után különösen aktuális lett nekem. Glied-Berke Barbara
doktornő és az asszisztense Éva, nagyon ügyesek voltak. Gondolkodtam az otthoni verzióban is, de egyszerűbb és
valószínűleg hatékonyabb is volt, hogy a rendelőben csináltattam meg. Most mindenki azt hiszi, hogy hidat
készítettem, pedig a saját fogaim lettek csak sokkal fehérebbek.:)

2020. június

Sz.-N. Tiborné

Egyszerűnek indult fogfájás miatt voltam Önöknél. Meglepetésemre előzetes időpont kérés nélkül fogadtak és soha nem volt részem ilyen alapos vizsgálatban… Glied-Berke doktornő mindenről tájékoztatott és kedvesen elmondta a foghiány egészségügyi kockázatait. Megfogadtam és azóta a fogaim rendbe tételén dolgozunk, eddig sikerrel. :)

 

2019. november

T. Mihály

Hajszálpontosan fogadtak, Rubi doktornő maximálisan humánus volt, nem éreztem sem félelmet, sem egyetlen rossz érzést nála. Több fogamat precízen betömte és érdekes módon most nem estek ki a tömések egy hét után sem, mint az előző fogászaton…

2019. november

R. Károly

Sok év után döntöttem csak el, hogy a nagyon látható foghiányomat eltűntetném. Több konzultáció után is az implantációt javasolták nekem, amibe belementem. Barrak doktor úrnak nemcsak a humora volt kitűnő, hanem a munkája is!!! Ugyan hosszú idő volt míg elkészült minden és begyógyult, de nem választanék utólag sem megoldást, és sem más orvost.

2019. október

Z. Kinga

Profi kis csapat és munkaszervezés. Első alkalommal Glied-Berke doktornő tüzetesen elmondta, hogy mi kell ahhoz, hogy merjek mosolyogni végre, másnap a kedves dentálhigiénikusuk, Éva leszedte a régi fogköveimet és a töméseimet is megtisztította szépen. Utána a doktornővel elkezdtük a foghiányt pótolni. Nem vártam hónapokat az egyes kezelésekre és már végeztünk is. Alapos, szép munka, köszönet mindannyiuknak!

2019. október

C. Balázs

Régi páciens vagyok és eddig szerencsére nem volt komolyabb fogászati problémám sem. Természetesen most hétvégén begyulladt az egyik rosszul fekvő bölcsességfogam, amit kedden Kovács doktor úr megnézett és beutalt a szájsebész doktornőhöz még a hétre. M.-Egressy doktornő nagyon szimpatikus és empatikus volt és hála neki, 1 óra nehéz küzdelem után sikerült kiműteni. Azóta minden rendben van és megerősítem, hogy nem minden szájsebésztől kell félni, főleg attól nem, aki korrekt és jó szakember.

2019. augusztus

R. Szilvia

Köszönöm Önöknek, hogy nem kellett szenvedve várni több hónapot a veszprémi szájsebészetre, hanem ilyen gyorsan fogadtak. A szájsebész doktornő nagyon kellemes légkört teremtett és bár nem élveztem a komplikált bölcsességfog eltávolítást, de tökéletes munkát végzett és nem a fájdalomra fókuszáltam.

2019. augusztus

Z. Tiborné

Az első állapotfelmérésről és a második alkalomról, mint már konkrét kezelésről tudok még csak nyilatkozni, de ezeken csak pozitív tapasztalatokat szereztem. Kulturált és szép a rendelő, kedvesek az asszisztensek, nem kellett sokat várakozni, a megbeszélt időben behívtak.
Gábor Zsuzsa doktornő barátságos, kedves és szókimondó orvos, alaposan megvizsgált, minden kérdésemet (elég sok volt!) türelmesen megválaszolta, mindent megmutogatott és elmagyarázott a panorámaröntgen felvételen és utána a kezelési tervemen, így egyáltalán nem éreztem magam az "alárendelt" beteg szerepében. Remélem, hogy a folytatásban a kezelésekről, és azok eredményeiről is ugyanilyen pozitívan tudok majd beszámolni :)

2019. június

S. Lilla

Annyira jó érzés, hogy ismét szépek a fogaim! Az első kezelés előtt nagyon ideges voltam, de arra gondoltam, hogy túl fiatal vagyok még ahhoz, hogy csúnya fogakkal éljek. Glied-Berke doktornőnek köszönhetően hamar elmúlt minden szorongásom, és most már a kezelések végeztével visszakaptam az önbizalmamat, ismét magabiztos vagyok a munkám során és a magánéletemben is. Mindenkinek feltűnt, hogy végre én is mosolygok a családi képeken!

2019. június

K.-N. Tamás

A kezelés előtt nagyon tartottam mindentől, hogy milyen beavatkozással lehet majd megoldani a problémát, de szerencsére egyszerű tömés és gyökérkezelés is elegendő volt. Az injekciótól, persze, féltem, de a doktor úr és vele együtt az érzéstelenítő zselé teljesen elűzték a félelmeimet! Izgultam, de végül minden rendben volt! "

2019. május

R. László

Nagyon megkedveltem Önöket, már az egész családom ide jár, bármennyire is messze lakunk. Kedvesek, megbízhatóak, profik, kellemes környezetben- itt a nyugtató zenét is értem-, és számunkra is elérhető áron dolgoznak. Az pedig külön tetszik, hogy a Facebook oldalukon folyamatosan új és érdekes hírek és témák vannak.

2019. április

Sz. Zoltán

Sportbalesetben elvesztett fogaimat visszakaptam, hála Glied-Berke doktornő aranykezének. Igaz, hogy csak fogpótlás formájában, de a cirkonkoronák színe is pont olyan, mint a többi fogamé, így nem tűnik fel, hogy mások. Most ismét tudok étterembe járni a barátokkal, bátran mosolyogni az utcán, a munkahelyemen szégyenkezés nélkül kommunikálni és sorolhatnám. Visszakaptam az önbizalmam, a lehető legrövidebb idő alatt, köszönöm!

2019. április

F.né B. Erika

Az egész egy sima vizsgálattal indult Demény doktornőnél, akiről sok jót hallottam ismerősöm gyerekei kapcsán, amikor is kiderült, hogy keresztharapásom van és fogszabályozó lenne a javasolt.

A kezelés előtt a doktornő mindenről, lépésenként beszámolt, így semmi sem ért váratlanul. A fogszabályozó felhelyezését követő bő egy hetet leszámítva semmilyen fájdalomról vagy kellemetlenségről nem tudok beszámolni. Természetes, hogy a kezelés első pár napjában kicsit érzékenyebb a fog, de egyébként semmi másban nem gátol a viselése, maximum 1 perccel hosszabb azóta a fogmosás. A rágó mondjuk „tiltott gyümölcs”, de azt hiszem ennyit ki lehet bírni. Önök gyorsan és szakszerűen dolgoznak és bár mindössze fél éve viselek fogszabályozót, de már most látom a fogaimon a kedvező változást.

2019. április

Z. Vilmosné

Igazán kedves a doktornő és főleg nagyon hatékony. Hosszú ideje kínlódtam a rágással, mire rászántam magam, hogy elmegyek a rendelőbe. Több alkalmon vagyunk már túl és a mostani protézisem végre remekmű: szép, kényelmes és nincs vele gondom.

2019. február

G. Eszter

 kellemes érzetet nem a fogászattal szoktam általában azonosítani és azt is bevallom, hogy többször volt már problémám foghiányom miatt. Most a hosszú nyitvatartás miatt választottam önöket, egy sürgős fogfájásra tekintettel. Birtalan doktor úr látott el, aki nemcsak megszűntette a panaszomat, de hosszú távú és reális tervet is felvázolt a tartós foghiányom megszűntetésére. Ezt el is kezdtük nemrég és remélem, hogy pár hónap múlva már a mosolyom is minőségi lesz….

2019. február

K. Eszter

Kellemes meglepetés ért, amikor időpontot kértem Önökhöz és még arra a hétre kaptam, annak ellenére, hogy nem volt sürgős panaszom. Karácsonyra gondolva, egy esztétikus, fogszínű koronát választottam, amit Birtalan doktor úr készít elő. Az első benyomásom is pozitív volt, mert kérdés nélkül mindig mondta, hogy mit csinál és mire készüljek. Nekem ez fontos, mert szeretem tudni, hogy mi történik körülöttem.

 

2018. november

S. Petra

Klasszikusan fogorvostól rettegő ember vagyok, de most tettem egy nagy lépést előre a doktornőnek köszönhetően. Empatikus, kellemes humorú volt velem és sokkal kisebb feszültséget éreztem, mint vártam. Sajnos komolyabb fogínysorvadásom van, hosszan tartó kezelési időszakkal, de biztosan menni fogok újra hozzá.:)

2018. szeptember

B. Márton

Kovács doktor úr betege vagyok már régóta és sosem csalódtam benne. Bár várakozni kell hozzá, de megéri, mert nagyon körültekintő, lelkiismeretes és az adott problémámra mindig van legalább két megoldási javaslata. Sokat számít, ha tudok miből választani és nemcsak egy út létezik.

2018. szeptember

S. Kriszti

Tanulságos a történetem, gondoltam megosztom, hátha másnak is hasonló a gondja. A munkám során állandóan emberekkel vagyok kapcsolatban, így fontos, hogy szép és „hibátlan” legyen a mosolyom, amikor másokkal beszélek. Viszonylag rendszeresen jártam az addigi fogorvosomhoz ellenőrzésre, de mindig minden rendben volt, 1 perc alatt és csupán az elmondásom alapján.

Munkatársaim már rengetegszer ajánlották Önöket, így egy konzultációra én is elmentem végül Kovács doktor úrhoz. Valóban alaposan megnézett (nem 1 perc és elmondás), kérdezett és gyorsan kiderült, hogy nagy a baj. Induló ínysorvadásom miatt 3 fogam is veszélybe került, amelyek korábban tökéletesek voltak, csak időnként fájtak(??).  Most már túl vagyok pár kezelésen és meg is fogadtam a kapott tanácsokat, és hála Önöknek, 3 fogamat is sikerült megmenteni a kihúzástól, pótlástól, ami messze nem mindegy.  Alapos, professzionális és tökéletes csapat.

2018. május

K. Gábor

Gábor Zsuzsa doktornőnél maximális profizmus és figyelmesség a jellemző. Nincs rossz kérdése a betegnek és nem rám erőltetett valamilyen drága kezelést, hanem több lehetőségből választhattam és elmagyarázta világosan mindegyik előnyét, vagy ha volt, hátrányát. Örülök neki, hogy hallgattam rá, mert így legalább nem fémszínű a mosolyom, hanem természethű cirkon és a koronám is szép, mindezt pedig normális áron. Saját érdekemben a kontrollokat sem fogom elmulasztani, mert a hosszú táv rajtam is múlik.

2018. április

V. Tibor

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt és egy régi foghiányomat akartam pótoltatni a legtartósabb megoldással, ami egy implantátum volt.  A konzultáció és a műtét is professzionális volt. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek és nagyon humorosak voltak, érződött az oldott, jó hangulat.:). A szájsebész a szükséges gyógyszereket szó nélkül felírta és további instrukciókkal látott el. Utólagos problémát sem tapasztaltam.  Nyugodt szívvel ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni, főleg, hogy a gyógyulási idő azért nem egy-két hét, de megéri.:)

2018. április

T. Sándorné

Több fogászati rendelőben is megfordultam, mivel teljes esztétikai helyreállítást szerettem volna normális áron és főleg minőségben. Pár fájdalmas és rossz tapasztalat, valamint hatalmas költségek után kerestem tovább és találtam meg a GB Dentált és Kovács doktor urat. A végeredmény csodálatos lett, bár volt olyan kezelés, amiről a doktor úr lebeszélt, de már tudom, hogy a legjobbat akarta nekem, és teljesen igaza volt. Örülök, hogy mindenben ráhagyatkoztam! Nagyon szépen köszönöm Önnek drága doktor úr a gyönyörű és hibátlan mosolyomat! És az asszisztensnőjének, Andreának is külön köszönet! Megérte kivárni és végre korrekt árú szolgáltatást kaptam…

2018. március

V. Gábor

Nem szeretek fogorvoshoz járni, de itt nem érzem azt a rettegést, amit eddig sokszor éreztem, ha fogászati problémám volt.  Kovács doktor úr nyugodt stílusa, és az, hogy emberségesen bánik velem, előre szól, hogy mi következik, nem okoz fájdalmat, nekem rengeteget jelentenek. És végre készen lett a csodálatosan szép porcelán koronám is, amit köszönök.

2017. december

T.-né B. Dóra

Teljesen pozitív benyomásom volt, fájdalommentesen végezte Kovács doktor úr a beavatkozásokat. Nyugodt, türelmes, felkészült és barátságos, ami a legjobb a félős betegnek, mint én. Mivel komplex volt a problémám, így többször voltam nála, de minden alkalommal ugyanezt tapasztaltam. Nagyon ügyes, közvetlen, bárkinek ajánlom, aki tart a fogorvosoktól.

2017. november

B. Ákos

Fiatalkorom óta féltem a szájsebésztől, mert 3 bölcsességfogamat is ki kellett volna már operálni, de a műtét és a fájdalom miatt mindig halasztottam. Most rászántam magam és a szájsebészük igazán kitűnő munkát végzett!!! Alig fájtak, gyorsan kihúzta őket és mindent elmondott, hogy mire készüljek és hogyan. Betartottam, bár a következő 4-5 nap nem volt annyira kellemes. Nagyon köszönöm neki, kiváló szakember és azt is, hogy már nem félek, ha fogászati gondom van!

2017. október

V. Patrícia

Régóta járok a fogászatra a doktornőhöz, mert sajnos rossz fogakat örököltem. Az emberséges bánásmód, a közvetlenség és a türelem, amit kapok, nagyon fontosak nekem. A fogorvostól való rettegésem már régen a múlté, a doktornőnek és a kedves asszisztensének köszönhetően.

Ráadásul a tömések és a gyökérkezelések sem fájnak, amiért külön is hálás vagyok.

2017. október

H. Lászlóné

Tiszta váró, megnyugtató környezet, ügyes kedves orvosok és asszisztensek. Kovács doktor úr kedves, türelmes, figyelmes és úgy kaptam injekciót, hogy meg sem éreztem. Máskor sem volt semmi fájdalmam, pedig a korábbi rossz tapasztalataim alapján a gyökérkezelések fájdalmasak, de itt nem éreztem semmit. Nemcsak a kezelések előtt, hanem utánuk is nyugodt vagyok…

2017. október

R. Julianna

A kislányomat, Grétát vittem először fogszabályozásra Demény doktornőhöz és ott merült fel, hogy nekem sem lehetetlen még rendbe tenni a kissé rendezetlen fogaimat. Nem hittem, hogy felnőttként a fogszabályzás még segíthet, de a kislányom után, a doktornő velem is csodát tett. Mindkettőnknek most már nagyon szép a mosolyunk, nagyon köszönjük a szép és látványos eredményt!

2017. október

H. Zsolt

Kiváló szolgáltatások, kedves, nyugodt, figyelmes a doktor úr és nagyon jó a humora. A tömésnél a megfelelő humor nekem sokat segített és az is, hogy odafigyelt az aggályaimra és teljesen leküzdötte a félelmeimet. Várakozni sem kellett sokat és külön tetszett, hogy az emberek nem türelmetlenek a váróban.

2017. október

B. Katalin

A barátom járt a fogászatra és ő mondta, hogy remek munkát végeznek, kedvesek és emberségesen bánnak a betegekkel. Nekem is nagyon pozitív volt a tapasztalatom: tiszta, rendes váróterem, kellemes környezet, a doktornő barátságos, a legjobb eredményre törekszik és a probléma, valamint a kérdések esetén is jól és gyorsan reagál. Legutóbb, pedig a fogfehérítés után még elégedettebb vagyok!

2017. október

Sz. Dénes

Tartós foghiányomra szerettem volna már régóta végleges megoldást, ami esztétikailag is tökéletes. A szájsebész is az implantációt javasolta, mint a legjobb fogpótlási lehetőséget. Nagyon kedvező áron kaptam kiváló minőségű fogpótlást és így már hosszú idő után végre sokkal jobban is érzem magam. A gyógyulási idő hosszú, de valóban megéri. A szájsebészüket pedig csak ajánlani tudom mindenkinek!

2017. szeptember

F. Zsuzsanna

Sajnos sok más fogászatban csalódtam korábban és ezután jöttem ide, mert jó véleményeket hallottam én is önökről. A doktornő közvetlen, őszinte, nem csinál felesleges munkát és a legjobb eredményt akarja elérni. Megbízhatóak, szép munkát végeztek velem és korrekt árakon. Teljesen meg vagyok elégedve a doktornővel és a kedves asszisztensével is!

2017. szeptember

Z. Andrásné

Kb. 16 éve járok már önökhöz és nagyon jó véleményem van és volt minden fogorvosukról, akik elláttak eddig. Glied-Berke Magdolna doktornő betege voltam majdnem tíz évig, aki elkezdte szépen rendbe rakni a fogaimat, amit Barbara doktornő folyatott és fejezett végül csodálatosan be. Jelenleg Kovács doktor úrhoz járok kontrollra, de őt is, ahogy minden fogorvosukat messzemenőkig ajánlom mindenkinek, akik a legjobbakat akarják választani.

2017. szeptember

U. Andrea

Első alkalommal is hamar kaptam időpontot Kovács doktor úrhoz és nagyon jól jártam vele.

Minden kezelés előtt elmondja, hogy mi fog történni, nem zavarják a kérdéseim, hanem emberként bánik velem és nagyon ügyes. Nekem a legfontosabb a fájdalommentes beavatkozás és sosem volt okom a panaszra. Köszönöm doktor úr!

2017. szeptember

F. Tamás

Elég régóta járok már a fogászatra és nagyon sokáig dr. Glied-Berbe Barbara kezelt engem. Gyönyörű porcelán fogakat kaptam anno a doktornőtől, aki rendkívül ügyes, gyors és barátságos volt velem mindig.  Utána dr. Gábor Zsuzsannához kerültem a további panaszaimmal és nagyon elégedett vagyok vele is, szépen, gyorsan és hatékonyan dolgozik.

2017. szeptember

H. Erzsébet

Nagyon tisztességes és profi csapat. Kovács doktor úr kezel, akinek az emberi hozzáállása, megnyugtató modora, és a szakmai felkészültsége nekem megkérdőjelezhetetlen. Nem hagy kétségekben, mindent elmagyaráz. Csodálatosan szép, fehér porcelánkoronákat kaptam tőle, amelyekre mindig vigyázni fogok.

2017. szeptember

Ny. Ádám

A munkám jellege miatt mindig is nehezen találtam számomra jó időpontra fogorvost, akihez normál munkaidőn túl, vagy előtt is mehetek. Az önök hosszú rendelési ideje és rugalmassága viszont megoldotta a gondomat. Gábor Zsuzsa doktornő betege vagyok, aki türelmes, profi és határozott. Mindig a legjobb megoldásra törekszik, nagyon elégedett vagyok vele!

2017. augusztus

P. Dávid

Több csalódás is ért már a korábbi fogászatoknál, mert hiányzott, hogy nem mondtak el semmit, csak szimpla kezeléseket kaptam. Itt a doktor úr már a kezdetektől fogva türelmes, nyugodt velem és mindig előre közli, hogy éppen mi fog történni. A kezelések után is tájékoztat mindig, hogy mire figyeljek, empatikus és nem mellesleg sosem éreztem fájdalmat.

2017. augusztus

Zs. Nándorné

Rendszeresen járok a fogászatra, mert sajnos vannak gondjaim és sokat idegeskedtem is miattuk. Nagy szerencsém volt, mert Kovács doktor úrhoz kerültem, aki nagyon empatikus volt elsőre is. Mindig megnyugtat, elmagyarázza, hogy mi fog történni, válaszol a kérdéseimre érthetően. Nagyon kedvesek az asszisztensek is, remek csapat.

2017. augusztus

P. Vilmos

Hirtelen kellett fogorvost keresnem egy akut problémámra és akkor találtam meg a GB Dentalt, mert mást nem találtam nyitva és nem csalódtam. Gábor Zsuzsa doktornőhöz kaptam időpontot rögtön. Nagyon szimpatikus, türelmes volt, mindent elmagyarázott.

Nem kihúzni, hanem menteni akarta a fogaimat, amiért külön köszönet!!! A kezelések után vagyok, és nagyon jó érzés, hogy a saját fogaim megmaradtak, és nincs velük gond. Csak ajánlani tudom őt mindenkinek!

2017. augusztus

P. Eszter

Fiatal korom ellenére gyakori vendég voltam a fogorvosoknál, de mindig máshol, mert elégedetlen voltam a bánásmóddal és a kapott figyelemmel. Édesapám jár Önökhöz és az ő jó tapasztalatai miatt választottam a rendelőt.  Most már hosszabb ideje járok Dr. Gábor Zsuzsánna doktornőhöz, aki kedves, alapos, tájékoztat, és ami nagyon fontos, hogy szépen, gyorsan és fájdalommentesen dolgozik. Reális árakon kapok profi kezeléseket és végre úgy néz ki, hogy hosszú időre nem kell újra jönnöm.

2017. július

G. Edit

Hirtelen fájdult meg 2 jónak hitt fogam és kis várakozással, de időpontfoglalás nélkül jutottam a Gábor Zsuzsa doktornőhöz. Nagyon szimpatikus, alapos volt, és ami viszont igen meglepett, hogy nem akarta egyből kihúzni a fogaimat, hanem inkább rászánt hosszabb időt és úgy tűnik, hogy meg is mentette őket. Ezzel a hozzáállással még nem találkoztam, így külön jólesett!

 

2017. június

Z. Balázs

Igazán nagyszerű fogorvosok, kedves és segítőkész asszisztensek, kellemes és közvetlen hangulat és főleg hatékony kezelések. Mindkét fogorvosnál jártam, hol fogínysorvadás, hol pedig gyökérkezelés miatt és mindig profin, gyorsan és emberként bántak velem. Pozitívan változott meg a fogorvosokhoz való hozzáállásom nekik köszönhetően!

2017. május

K. Józsefné

Nagyon régóta halogattam már a fogaim rendbe tételét, mert sajnos idősebb koromra már zömmel elromlottak és többen is javasolták a korosztályomból a GB Dentalt, olyanok, akik hasonló foghiánnyal, illetve rossz fogakkal küszködtek. Az első kellemes meglepetés az volt, hogy nem 2 hónapra rá kaptam időpontot, hanem már a jövő hétre. Kovács doktor úrhoz kerültem, aki nagyon kedves, udvarias volt és mindenre kiterjedő tájékoztatást adott. Többször kellett még jönnöm hozzá, de a végén egy gyönyörű protézist kaptam, amivel nagyon meg vagyok elégedve azóta is! Akinek fontos a türelem, empatikus készség és, hogy rendbe tegyék a mosolyát ebben a korban is, annak nagyon ajánlom őt!

2017. április

K. Dávid

Nagyon pozitív benyomásaim vannak, mert gyorsan kaptam időpontot és nem leráztak a nekem problémás fogammal, hogy nincs semmi baja, hanem rendesen megvizsgált Kovács doktor úr, és érthetően elmagyarázta, hogy miért is fájhat, és mit kell vele tenni. Nagyon nyugodt, körültekintő és alapos orvos. Még kétszer kellett jönnöm, először gyökérkezelésre, majd tömésre és azóta sincs gond a fogammal.

2017. március

Sz. Klaudia

Teljesen meg voltam elégedve velük, mert alaposan, precízen, fájdalommentesen dolgoznak, steril, szép környezetben, nem kellett várakozni és mindenki kedves volt. Ajánlották őket, így tudtam, hogy jó kezekben leszek és ez így is lett.

2016. december

B. Gézáné

Tiszta szívemből csak ajánlani tudom mindenkinek a GB Dentalt, akinek számít, hogy szakmailag profi fogorvosok, mérsékelt árak, megnyugtató bánásmód, kedvesség és humánusság a jellemző, és ami nekem fontos, hogy fájdalommentes kezelések. Ha tudom, hogy ennyire nem fáj, akkor biztosan előbb jöttem volna hozzájuk.

2016. december

P. Szandra

Testvérem ajánlása alapján választottam a GB Dentalt és egyáltalán nem csalódtam, sőt!

A munkám során is megszokott szakmai alaposság, precizitás és mindenekelőtt az emberséges és egyben profi bánásmód volt, ami különösen tetszett. Elsőre volt bennem máshol szerzett előzetes rossz élmény miatti némi félsz, de itt a második alkalom után már nem féltem és a gyökérkezeléseket és a szép, fehér töméseket pedig külön köszönöm!

2016. november

N. Andrea

Sok ismerősöm ajánlotta már őket, amikor fogproblémáim miatt először kipróbáltam a GB Dentalt, és szerencsére jól döntöttem.  Ami nekem nagyon fontos volt, hogy betegként kezeltek, de embernek néztek!  Nyitott, hozzáértő fogorvosok, a kérdéseimre folyamatos visszajelzést kaptam, korrekt árakkal dolgoznak és kellemes légkör fogadott, és nem várakoztam.

2016. november