Szakembereink

Dr. Glied-Berke Barbara
GB Dental vezetője, fogszakorvos

Példamutató szakmai professzionalizmusa és nyitott, közvetlen személyisége miatt kollégái és páciensei mindig nagyra becsülik és állandóan számíthatnak rá.

- Adatlap megtekintése
Dr. Kovács Áron
Fogorvos

Magas szakmai felkészültségű, határozott és nyugodt orvos, aki pácienseivel minden helyzetben megtalálja a megfelelő hangot.

- Adatlap megtekintése
Dr. Rubi Kinga
Fogorvos

Figyelmes, empatikus és nyugodt orvos, aki mind szakmai, mind emberi oldalon a legjobbat nyújtja pácienseinek. Megnyerő személyiségével és mosolygós természetével a nehezebb percekben is mindig jó hangulatot teremt.

- Adatlap megtekintése
Dr. Egressy-Molnár Viktória
Szájsebész szakorvos, implantológus

Nagyon precíz, a munkájában a tökéletességre törekvő szakember. Nem szereti a félmegoldásokat vagy a befejezetlen eseteket. Pácienseivel könnyen megtalálja a hangot, mindent elmagyaráz és gyorsan oldja a szájsebészetre időnként jellemző feszültséget bennük.

- Adatlap megtekintése
Dr. Barrak Ádám PhD
Szájsebész szakorvos, implantológus

Hatékonyság és gyorsaság a két fő mottója. Megnyerő és humoros személyisége sokat segít pácienseinek az esetleges félelmük leküzdésében. Lendületes és közvetlen egyénisége miatt is, aki megismerte, az később is őt választja.

- Adatlap megtekintése
Dr. Majzinger Lilla
Fogszabályozó szakorvos

Türelmes, alapos és nagyon felkészült gyakorlatias szakember. Gyerekek és felnőttek egyaránt bizalommal fordulhatnak hozzá, mert világosan és érthetően magyaráz el mindent és mindenkinél személyre szabottan a legjobb megoldásra törekszik a fogszabályozás területén.

- Adatlap megtekintése
Erdély Norbertné Éva
Fogászati szakasszisztens és klinikai fogászati higiénikus

Éva hosszú évek óta a GB Dental megbízható, nagy szaktudású és empatikus oszlopos tagja. Kitűnően képzett, munkáját mindig nagy odafigyeléssel végző egyéniség, akit közvetlensége és nyitottsága miatt is kedvelnek. Szakmai fejlődése fontos számára, ezért már dentálhigiénikusként is részt vesz a páciensek ellátásában: fogkőeltávolításban és fogfehérítésben segítve az orvosaink munkáját.

 

Kurali Mirtill
Fogászati asszisztens

Mirtill munkájával és lelkes személyiségével fogorvosaink hatékony és nélkülözhetetlen támasza. Mindig figyel az apró részletekre is és ha valahol problémát lát, gyorsan és ügyesen megoldja. Számára különösen fontos, hogy pácienseink ne szorongjanak, ezért figyelmességével és kedvességével is segíti őket, hogy nyugodt légkörben érezzék magukat.

Koloszár Eszter
Fogászati asszisztens

Eszter kedves, vidám természetével mindenkit megnyugtat, aki tart a fogászattól és nyugodtsága, mosolya bizony sokszor segít a fogászati kezelést is könnyebben elviselni. Empatikus, gyerekbarát hozzáállása miatt a gyerekes szülőknek is nagy támogatás. Mindenben lehet rá számítani, nyitott és érdeklődő alkat.