Fehér mosoly - Megéri a fogfehérítés?

2020. június 6.

Te is egyre többször gondolsz a gyönyörű fehér, selymes hótakaróra és a közelgő ünnepekre? Az ünnepekkel kapcsolatban két dolog biztos: mosolygós fotók, és a sok ennivaló. Sok-sok színes, cukros, mosolygós nap.

Még sok idő van addig, még minden terv belefér. A beigli nem a mi asztalunk, de ha hófehér mosolyt tervezel, számíthatsz ránk!

 

De megéri a fogfehérítés? Mi lesz, ha besárgítom újra étellel-itallal?

 

Igazad van! A friss fogfehérítés érzékeny a finom színes ételekre! Ezért kell tervezned előre. Az időd és pénzed szempontjából fontos tényekről olvashatsz ebben a cikkben, hiszen fontos, hogy tudj arról, mi az, ami tönkreteheti a fogfehérítésed hatását.

Tervezni érdemes ahhoz, hogy a bulizós fotók, a Karácsony előtti rengeteg munkahelyi és baráti eszem-iszom és a romantikus, családi Karácsony mind hófehér fogakkal legyen megörökítve az Instán és máshol.

Javaslom, ha Karácsonyra és az ünnepekre fehér fogakat szeretnél, kezd el intézni a fogfehérítésedet időben. Ne kapkodj az utolsó pillanatokban!

 

Lehetőségek a hófehér mosolyodért? Mit érhetsz el a fogfehérítési praktikákkal?

 

Te miért szeretnél fehérebb fogakat?

Hogy tisztábbak legyenek? Netán a fogkövet akarod eltávolítani? Vagy csak egyszerűen vonzóbb szeretnél lenni?

Igazad van! A hófehér mosoly vonzó! Egyszerűen szép! Könnyebb vele csábítani, jó állást találni, vagy akár még barátkozni is.

Az emberek szeretik a szépet, vonzódnak hozzá! A fehér mosoly igényességet, magabiztosságot és erőt sugall!

Hát vágj bele te is! De! Nem mindegy milyen típusú fehérítést választasz és mikor! Tervezz előre!

Sokan azt mondták az akár egy fél órába vagy órácskába beleférő dentalhigiénikus által végzett fogkozmetikai kezelés után, hogy nemcsak fehérebbek a fogaik, de üdének érzik a szájukat, és mosolyogva szemlélték magukat a tükörben. És ez még csak a kezdet!

 

Felsorolom a fogfehérítési módszereket, az egyszerűtől a nagyágyúig! Tarts velem, legyél te is képben, és válassz!

 

1. Lehetőség - Magabiztosaknak:

Tökéletesen egészségesek a fogaid? Csak egy kis otthoni praktikára van szükséged? Hagyd a fogorvost, pihend ki magad otthon, és válaszd az alapos fogmosás mindentbele módszerrel és szódabikarbónával.

2. Lehetőség - Fogkövek ellen, olcsón:

Gyere el, és kérj dentálhigiénikusnál ultrahangos fogkőlevétel! Gyors, olcsó, egyszerű és üdítő! Ha sok fogköved van, már ez is segíteni fog! 

3. Lehetőség - Akciós fogkozmetikai csomag, érzékenyeknek:

Gyere el, és kérj dentálhigiénikusnál ultrahangos fogkőlevétel fogfehérítéssel! A peroxidmentes fogfehérítés olcsóbb mint az orvosi fogfehérítés, a fogaid sem lesznek érzékenyek és hatékony! A legtöbben ezt választják!

4. Lehetőség - Ha a biztos fogfehérítő nagyágyút keresed:

A legprofibb nagyágyút keresed a fogfehérítésben? Gyere el és kérj fogorvosi fogfehérítést! A peroxidot is tartalmazó fogfehérítés a leginkább hatékony. Igaz, drágább, de hosszútávú hatással bír! 

5. Lehetőség - Ha fogalmad nincs:

Nem tudsz választani? Több probléma is van egyszerre a szádban? Lehet, hogy a te esetedben porcelán héjak is kellenek, mert nem csak fehérebb, de szebb formájú fogakat is szeretnél? Szakember segítsége kell?

Kérj fogorvosi állapotfelmérést és beszéld meg, hogy jövőre milyen kezelésekkel lehetne fehérebb és szebb fogakat elérni

 

Ultrahangos fogkőlevétel sópolírozással: Sokaknál elképesztően látványos eredményt ad, pedig ez nem is a klasszikus fogfehérítés. A kezelés körülbelül fél óra hosszú, megfizethető és kiváló egészségmegőrző hatású, mind a fogak, mind a fogíny tekintetében. 

 

Fontos számunkra a visszajelzés, ezért is szeretnénk ha kitöltené kérdőívünket.