Porcelán héjakkal a hollywoodi mosolyért

2020. október 10.

Gondolta volna, hogy a magyar emberek kétharmada elégedetlen a mosolyával? 

 

A Magyar Fogorvosok Szövetsége felmérése alapján készített statisztika arra enged következtetni, hogy a legtöbben vagy a fogaik alakjával, vagy a színével netán az esetleges rendellenes pozíciójukkal elégedetlenek.

 

De hol keresse a megoldást akkor, ha a fogfehérítés önmagában nem oldja meg a problémát és a fogszabályozás sem épp a legvonzóbb lehetőség a számára?

Pontosan ezekben az esetekben lehetnek segítségére a porcelán héjak, melyekkel igazi hollywoodi mosolyt varázsolunk, gyorsan és hosszú távra!

 

A héjak előnyei

 

A porcelán vagy kerámia héjak vékony, egyedi színű, fogszínű anyagból készült pótlások, amelyek célja a fogak elülső felületének lefedése, és így az apróbb hibák elfedése az esztétikai megjelenés javítása érdekében. A fogak megfelelő előkészítése után a héjakat speciális ragasztóval a fogak elülső részéhez ragasztjuk, megváltoztatva így a színüket, alakjukat, méretüket vagy hosszukat. A porcelán héjakkal tehát tényleg látványosan megváltoztathatjuk a mosolyát!

 

A héjak tulajdonságai

 

A porcelán héjak, az anyagösszetételüknél fogva sokkal ellenálóbbak a külső behatásokkal szemben, mint a természetes fogak. Ez azt jelenti, hogy a héjak kevésbé hajlamosak az elszíneződésre, így például a kávéfogyasztók is hosszútávon megőrizhetik a hófehér mosolyukat. Mindemellett nem kell attól sem tartania, hogy a héjakkal egy ún. természetellenesen fehér eredményt érnénk el, mert minden esetben az Ön által kiválasztott színárnyalatra készülnek a pótlások!

A porcelán, mint anyag ráadásul nagyon kényelmes „viselet”, mivel nem jelent irritációt sem az íny, sem pedig a szánk nyálkahártyájára sem. Emellett a héjak megóvják a természetes fogakat a hideg és más étkezési tényezőkkel szembeni érzékenységtől, valamint a sav- eróziótól is, így búcsút inthetünk a belenyilalló fájdalomnak. Sokak számára a héjak kényelmesebb és gyorsabb alternatívát biztosíthatnak akár a fogszabályzó helyett is, hiszen a görbe vagy egyenetlen távolságban elhelyezkedő, ún. réses fogak is egyszerűen korrigálhatók a segítségükkel. A hátsó fogakra ragasztott héjak pedig szélesebb mosolyt és teltebb orcát eredményeznek.

 

Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy segítsük elérni azt a magabiztos, és ragyogó mosolyt, amiről álmodott! Ha többet szeretne tudni a kezelési lehetőségekről, keressen minket bizalommal, vagy kérjen időpontot konzultációra!