Önök mondták

K. Eszter

Kellemes meglepetés ért, amikor időpontot kértem Önökhöz és még arra a hétre kaptam, annak ellenére, hogy nem volt sürgős panaszom. Karácsonyra gondolva, egy esztétikus, fogszínű koronát választottam, amit Birtalan doktor úr készít elő. Az első benyomásom is pozitív volt, mert kérdés nélkül mindig mondta, hogy mit csinál és mire készüljek. Nekem ez fontos, mert szeretem tudni, hogy mi történik körülöttem.

 

2018. november

B. Márton

Kovács doktor úr betege vagyok már régóta és sosem csalódtam benne. Bár várakozni kell hozzá, de megéri, mert nagyon körültekintő, lelkiismeretes és az adott problémámra mindig van legalább két megoldási javaslata. Sokat számít, ha tudok miből választani és nemcsak egy út létezik.

2018. szeptember

S. Petra

Klasszikusan fogorvostól rettegő ember vagyok, de most tettem egy nagy lépést előre a doktornőnek köszönhetően. Empatikus, kellemes humorú volt velem és sokkal kisebb feszültséget éreztem, mint vártam. Sajnos komolyabb fogínysorvadásom van, hosszan tartó kezelési időszakkal, de biztosan menni fogok újra hozzá.:)

2018. szeptember

S. Kriszti

Tanulságos a történetem, gondoltam megosztom, hátha másnak is hasonló a gondja. A munkám során állandóan emberekkel vagyok kapcsolatban, így fontos, hogy szép és „hibátlan” legyen a mosolyom, amikor másokkal beszélek. Viszonylag rendszeresen jártam az addigi fogorvosomhoz ellenőrzésre, de mindig minden rendben volt, 1 perc alatt és csupán az elmondásom alapján.

Munkatársaim már rengetegszer ajánlották Önöket, így egy konzultációra én is elmentem végül Kovács doktor úrhoz. Valóban alaposan megnézett (nem 1 perc és elmondás), kérdezett és gyorsan kiderült, hogy nagy a baj. Induló ínysorvadásom miatt 3 fogam is veszélybe került, amelyek korábban tökéletesek voltak, csak időnként fájtak(??).  Most már túl vagyok pár kezelésen és meg is fogadtam a kapott tanácsokat, és hála Önöknek, 3 fogamat is sikerült megmenteni a kihúzástól, pótlástól, ami messze nem mindegy.  Alapos, professzionális és tökéletes csapat.

2018. május

V. Tibor

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt és egy régi foghiányomat akartam pótoltatni a legtartósabb megoldással, ami egy implantátum volt.  A konzultáció és a műtét is professzionális volt. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek és nagyon humorosak voltak, érződött az oldott, jó hangulat.:). A szájsebész a szükséges gyógyszereket szó nélkül felírta és további instrukciókkal látott el. Utólagos problémát sem tapasztaltam.  Nyugodt szívvel ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni, főleg, hogy a gyógyulási idő azért nem egy-két hét, de megéri.:)

2018. április

K. Gábor

Gábor Zsuzsa doktornőnél maximális profizmus és figyelmesség a jellemző. Nincs rossz kérdése a betegnek és nem rám erőltetett valamilyen drága kezelést, hanem több lehetőségből választhattam és elmagyarázta világosan mindegyik előnyét, vagy ha volt, hátrányát. Örülök neki, hogy hallgattam rá, mert így legalább nem fémszínű a mosolyom, hanem természethű cirkon és a koronám is szép, mindezt pedig normális áron. Saját érdekemben a kontrollokat sem fogom elmulasztani, mert a hosszú táv rajtam is múlik.

2018. április

T. Sándorné

Több fogászati rendelőben is megfordultam, mivel teljes esztétikai helyreállítást szerettem volna normális áron és főleg minőségben. Pár fájdalmas és rossz tapasztalat, valamint hatalmas költségek után kerestem tovább és találtam meg a GB Dentált és Kovács doktor urat. A végeredmény csodálatos lett, bár volt olyan kezelés, amiről a doktor úr lebeszélt, de már tudom, hogy a legjobbat akarta nekem, és teljesen igaza volt. Örülök, hogy mindenben ráhagyatkoztam! Nagyon szépen köszönöm Önnek drága doktor úr a gyönyörű és hibátlan mosolyomat! És az asszisztensnőjének, Andreának is külön köszönet! Megérte kivárni és végre korrekt árú szolgáltatást kaptam…

2018. március

V. Gábor

Nem szeretek fogorvoshoz járni, de itt nem érzem azt a rettegést, amit eddig sokszor éreztem, ha fogászati problémám volt.  Kovács doktor úr nyugodt stílusa, és az, hogy emberségesen bánik velem, előre szól, hogy mi következik, nem okoz fájdalmat, nekem rengeteget jelentenek. És végre készen lett a csodálatosan szép porcelán koronám is, amit köszönök.

2017. december

T.-né B. Dóra

Teljesen pozitív benyomásom volt, fájdalommentesen végezte Kovács doktor úr a beavatkozásokat. Nyugodt, türelmes, felkészült és barátságos, ami a legjobb a félős betegnek, mint én. Mivel komplex volt a problémám, így többször voltam nála, de minden alkalommal ugyanezt tapasztaltam. Nagyon ügyes, közvetlen, bárkinek ajánlom, aki tart a fogorvosoktól.

2017. november

H. Lászlóné

Tiszta váró, megnyugtató környezet, ügyes kedves orvosok és asszisztensek. Kovács doktor úr kedves, türelmes, figyelmes és úgy kaptam injekciót, hogy meg sem éreztem. Máskor sem volt semmi fájdalmam, pedig a korábbi rossz tapasztalataim alapján a gyökérkezelések fájdalmasak, de itt nem éreztem semmit. Nemcsak a kezelések előtt, hanem utánuk is nyugodt vagyok…

2017. október

V. Patrícia

Régóta járok a fogászatra a doktornőhöz, mert sajnos rossz fogakat örököltem. Az emberséges bánásmód, a közvetlenség és a türelem, amit kapok, nagyon fontosak nekem. A fogorvostól való rettegésem már régen a múlté, a doktornőnek és a kedves asszisztensének köszönhetően.

Ráadásul a tömések és a gyökérkezelések sem fájnak, amiért külön is hálás vagyok.

2017. október

B. Ákos

Fiatalkorom óta féltem a szájsebésztől, mert 3 bölcsességfogamat is ki kellett volna már operálni, de a műtét és a fájdalom miatt mindig halasztottam. Most rászántam magam és a szájsebészük igazán kitűnő munkát végzett!!! Alig fájtak, gyorsan kihúzta őket és mindent elmondott, hogy mire készüljek és hogyan. Betartottam, bár a következő 4-5 nap nem volt annyira kellemes. Nagyon köszönöm neki, kiváló szakember és azt is, hogy már nem félek, ha fogászati gondom van!

2017. október

R. Julianna

A kislányomat, Grétát vittem először fogszabályozásra Demény doktornőhöz és ott merült fel, hogy nekem sem lehetetlen még rendbe tenni a kissé rendezetlen fogaimat. Nem hittem, hogy felnőttként a fogszabályzás még segíthet, de a kislányom után, a doktornő velem is csodát tett. Mindkettőnknek most már nagyon szép a mosolyunk, nagyon köszönjük a szép és látványos eredményt!

2017. október

H. Zsolt

Kiváló szolgáltatások, kedves, nyugodt, figyelmes a doktor úr és nagyon jó a humora. A tömésnél a megfelelő humor nekem sokat segített és az is, hogy odafigyelt az aggályaimra és teljesen leküzdötte a félelmeimet. Várakozni sem kellett sokat és külön tetszett, hogy az emberek nem türelmetlenek a váróban.

2017. október

B. Katalin

A barátom járt a fogászatra és ő mondta, hogy remek munkát végeznek, kedvesek és emberségesen bánnak a betegekkel. Nekem is nagyon pozitív volt a tapasztalatom: tiszta, rendes váróterem, kellemes környezet, a doktornő barátságos, a legjobb eredményre törekszik és a probléma, valamint a kérdések esetén is jól és gyorsan reagál. Legutóbb, pedig a fogfehérítés után még elégedettebb vagyok!

2017. október

U. Andrea

Első alkalommal is hamar kaptam időpontot Kovács doktor úrhoz és nagyon jól jártam vele.

Minden kezelés előtt elmondja, hogy mi fog történni, nem zavarják a kérdéseim, hanem emberként bánik velem és nagyon ügyes. Nekem a legfontosabb a fájdalommentes beavatkozás és sosem volt okom a panaszra. Köszönöm doktor úr!

2017. szeptember

F. Tamás

Elég régóta járok már a fogászatra és nagyon sokáig dr. Glied-Berbe Barbara kezelt engem. Gyönyörű porcelán fogakat kaptam anno a doktornőtől, aki rendkívül ügyes, gyors és barátságos volt velem mindig.  Utána dr. Gábor Zsuzsannához kerültem a további panaszaimmal és nagyon elégedett vagyok vele is, szépen, gyorsan és hatékonyan dolgozik.

2017. szeptember

H. Erzsébet

Nagyon tisztességes és profi csapat. Kovács doktor úr kezel, akinek az emberi hozzáállása, megnyugtató modora, és a szakmai felkészültsége nekem megkérdőjelezhetetlen. Nem hagy kétségekben, mindent elmagyaráz. Csodálatosan szép, fehér porcelánkoronákat kaptam tőle, amelyekre mindig vigyázni fogok.

2017. szeptember

Z. Andrásné

Kb. 16 éve járok már önökhöz és nagyon jó véleményem van és volt minden fogorvosukról, akik elláttak eddig. Glied-Berke Magdolna doktornő betege voltam majdnem tíz évig, aki elkezdte szépen rendbe rakni a fogaimat, amit Barbara doktornő folyatott és fejezett végül csodálatosan be. Jelenleg Kovács doktor úrhoz járok kontrollra, de őt is, ahogy minden fogorvosukat messzemenőkig ajánlom mindenkinek, akik a legjobbakat akarják választani.

2017. szeptember

F. Zsuzsanna

Sajnos sok más fogászatban csalódtam korábban és ezután jöttem ide, mert jó véleményeket hallottam én is önökről. A doktornő közvetlen, őszinte, nem csinál felesleges munkát és a legjobb eredményt akarja elérni. Megbízhatóak, szép munkát végeztek velem és korrekt árakon. Teljesen meg vagyok elégedve a doktornővel és a kedves asszisztensével is!

2017. szeptember

Sz. Dénes

Tartós foghiányomra szerettem volna már régóta végleges megoldást, ami esztétikailag is tökéletes. A szájsebész is az implantációt javasolta, mint a legjobb fogpótlási lehetőséget. Nagyon kedvező áron kaptam kiváló minőségű fogpótlást és így már hosszú idő után végre sokkal jobban is érzem magam. A gyógyulási idő hosszú, de valóban megéri. A szájsebészüket pedig csak ajánlani tudom mindenkinek!

2017. szeptember

Zs. Nándorné

Rendszeresen járok a fogászatra, mert sajnos vannak gondjaim és sokat idegeskedtem is miattuk. Nagy szerencsém volt, mert Kovács doktor úrhoz kerültem, aki nagyon empatikus volt elsőre is. Mindig megnyugtat, elmagyarázza, hogy mi fog történni, válaszol a kérdéseimre érthetően. Nagyon kedvesek az asszisztensek is, remek csapat.

2017. augusztus

P. Vilmos

Hirtelen kellett fogorvost keresnem egy akut problémámra és akkor találtam meg a GB Dentalt, mert mást nem találtam nyitva és nem csalódtam. Gábor Zsuzsa doktornőhöz kaptam időpontot rögtön. Nagyon szimpatikus, türelmes volt, mindent elmagyarázott.

Nem kihúzni, hanem menteni akarta a fogaimat, amiért külön köszönet!!! A kezelések után vagyok, és nagyon jó érzés, hogy a saját fogaim megmaradtak, és nincs velük gond. Csak ajánlani tudom őt mindenkinek!

2017. augusztus

P. Dávid

Több csalódás is ért már a korábbi fogászatoknál, mert hiányzott, hogy nem mondtak el semmit, csak szimpla kezeléseket kaptam. Itt a doktor úr már a kezdetektől fogva türelmes, nyugodt velem és mindig előre közli, hogy éppen mi fog történni. A kezelések után is tájékoztat mindig, hogy mire figyeljek, empatikus és nem mellesleg sosem éreztem fájdalmat.

2017. augusztus

Ny. Ádám

A munkám jellege miatt mindig is nehezen találtam számomra jó időpontra fogorvost, akihez normál munkaidőn túl, vagy előtt is mehetek. Az önök hosszú rendelési ideje és rugalmassága viszont megoldotta a gondomat. Gábor Zsuzsa doktornő betege vagyok, aki türelmes, profi és határozott. Mindig a legjobb megoldásra törekszik, nagyon elégedett vagyok vele!

2017. augusztus

P. Eszter

Fiatal korom ellenére gyakori vendég voltam a fogorvosoknál, de mindig máshol, mert elégedetlen voltam a bánásmóddal és a kapott figyelemmel. Édesapám jár Önökhöz és az ő jó tapasztalatai miatt választottam a rendelőt.  Most már hosszabb ideje járok Dr. Gábor Zsuzsánna doktornőhöz, aki kedves, alapos, tájékoztat, és ami nagyon fontos, hogy szépen, gyorsan és fájdalommentesen dolgozik. Reális árakon kapok profi kezeléseket és végre úgy néz ki, hogy hosszú időre nem kell újra jönnöm.

2017. július

G. Edit

Hirtelen fájdult meg 2 jónak hitt fogam és kis várakozással, de időpontfoglalás nélkül jutottam a Gábor Zsuzsa doktornőhöz. Nagyon szimpatikus, alapos volt, és ami viszont igen meglepett, hogy nem akarta egyből kihúzni a fogaimat, hanem inkább rászánt hosszabb időt és úgy tűnik, hogy meg is mentette őket. Ezzel a hozzáállással még nem találkoztam, így külön jólesett!

 

2017. június

Z. Balázs

Igazán nagyszerű fogorvosok, kedves és segítőkész asszisztensek, kellemes és közvetlen hangulat és főleg hatékony kezelések. Mindkét fogorvosnál jártam, hol fogínysorvadás, hol pedig gyökérkezelés miatt és mindig profin, gyorsan és emberként bántak velem. Pozitívan változott meg a fogorvosokhoz való hozzáállásom nekik köszönhetően!

2017. május

K. Józsefné

Nagyon régóta halogattam már a fogaim rendbe tételét, mert sajnos idősebb koromra már zömmel elromlottak és többen is javasolták a korosztályomból a GB Dentalt, olyanok, akik hasonló foghiánnyal, illetve rossz fogakkal küszködtek. Az első kellemes meglepetés az volt, hogy nem 2 hónapra rá kaptam időpontot, hanem már a jövő hétre. Kovács doktor úrhoz kerültem, aki nagyon kedves, udvarias volt és mindenre kiterjedő tájékoztatást adott. Többször kellett még jönnöm hozzá, de a végén egy gyönyörű protézist kaptam, amivel nagyon meg vagyok elégedve azóta is! Akinek fontos a türelem, empatikus készség és, hogy rendbe tegyék a mosolyát ebben a korban is, annak nagyon ajánlom őt!

2017. április

K. Dávid

Nagyon pozitív benyomásaim vannak, mert gyorsan kaptam időpontot és nem leráztak a nekem problémás fogammal, hogy nincs semmi baja, hanem rendesen megvizsgált Kovács doktor úr, és érthetően elmagyarázta, hogy miért is fájhat, és mit kell vele tenni. Nagyon nyugodt, körültekintő és alapos orvos. Még kétszer kellett jönnöm, először gyökérkezelésre, majd tömésre és azóta sincs gond a fogammal.

2017. március

B. Gézáné

Tiszta szívemből csak ajánlani tudom mindenkinek a GB Dentalt, akinek számít, hogy szakmailag profi fogorvosok, mérsékelt árak, megnyugtató bánásmód, kedvesség és humánusság a jellemző, és ami nekem fontos, hogy fájdalommentes kezelések. Ha tudom, hogy ennyire nem fáj, akkor biztosan előbb jöttem volna hozzájuk.

2016. december

Sz. Klaudia

Teljesen meg voltam elégedve velük, mert alaposan, precízen, fájdalommentesen dolgoznak, steril, szép környezetben, nem kellett várakozni és mindenki kedves volt. Ajánlották őket, így tudtam, hogy jó kezekben leszek és ez így is lett.

2016. december

P. Szandra

Testvérem ajánlása alapján választottam a GB Dentalt és egyáltalán nem csalódtam, sőt!

A munkám során is megszokott szakmai alaposság, precizitás és mindenekelőtt az emberséges és egyben profi bánásmód volt, ami különösen tetszett. Elsőre volt bennem máshol szerzett előzetes rossz élmény miatti némi félsz, de itt a második alkalom után már nem féltem és a gyökérkezeléseket és a szép, fehér töméseket pedig külön köszönöm!

2016. november

N. Andrea

Sok ismerősöm ajánlotta már őket, amikor fogproblémáim miatt először kipróbáltam a GB Dentalt, és szerencsére jól döntöttem.  Ami nekem nagyon fontos volt, hogy betegként kezeltek, de embernek néztek!  Nyitott, hozzáértő fogorvosok, a kérdéseimre folyamatos visszajelzést kaptam, korrekt árakkal dolgoznak és kellemes légkör fogadott, és nem várakoztam.

2016. november