Szakembereink

Dr. Glied-Berke Barbara
Glied-Berke Fogászat vezetője, Fogszakorvos

Példamutató szakmai professzionalizmusa és nyitott, közvetlen személyisége miatt kollégái és páciensei mindig nagyra becsülik és állandóan számíthatnak rá.

- Adatlap megtekintése
Dr. Kovács Áron
Fogorvos

Magas szakmai felkészültségű, határozott és nyugodt orvos, aki pácienseivel minden helyzetben megtalálja a megfelelő hangot.

- Adatlap megtekintése
Dr. Gábor Zsuzsánna
Fogorvos

Szakmai maximalizmusa, alapossága és mindenkori precizitása mellett barátságos, közvetlen személyiség.

- Adatlap megtekintése
Dr. Demény Kamilla
Fogszabályozó szakorvos

Kiemelkedő szakmai tudású, nagy tapasztalattal rendelkező orvos. Maximális odafigyelés, gyors és alapos munka jellemzi, páciensei mindig elégedettek vele.

- Adatlap megtekintése
Dr. Birtalan Róbert
fogorvos

Barátságos, lelkiismeretes és szakmailag is alapos orvos, akit őszinte modora és közvetlen, kommunikatív személye miatt is szeretnek a páciensei.

- Adatlap megtekintése
Andrea, Pootharszki Jánosné
Fogászati szakasszisztens

Andrea már kezdetektől a Glied-Berke Dental lelkiismeretes, nagy szakmai tapasztalatokkal bíró oszlopos tagja. Felkészült, türelmes, figyelmes személyiség, akit mind kollégái, mind a páciensek ismernek és kedvelnek.

 

Éva, Erdély Norbertné
Fogászati szakasszisztens

Éva is hosszú évek óta a GB Dental megbízható, nagy szaktudású és empatikus tagja. Kitűnően képzett, munkáját mindig nagy odafigyeléssel végző egyéniség, akit közvetlensége és a nyitottsága miatt is kedvelnek.