Adatvédelem

A GB Dental weboldal adatvédelmi tájékoztatója

 

Dr. Glied-Berke Barbara e.v. (székhely: 8500 Pápa, Zimmermann u. 8., nyilvántartási szám: 50192469, adószám: 67420089-1-39, telefonszám: 0689-312-548, e-mail: info@gbdental.hu, önállóan képviseli: Dr. Glied-Berke Barbara e.v.), mint adatkezelő ezúton tájékoztatja Önt összefoglalóan és röviden az általa végzett adatkezelési tevékenységekről.

 

Adatkezelő felhívja a tisztelt érintettek figyelmét, hogy:

 

  • az érintettek jogaikkal (a hozzáférés joga, a helyesbítés joga, a törléshez való jog és az „elfeledtetéshez” való jog, az adatok zároláshoz/korlátozáshoz való jog, tiltakozáshoz való jog, az adathordozhatósághoz való jog) az info@gbdental.hu e-mail címre, vagy Adatkezelő más elérhetőségre küldött nyilatkozattal tehetik meg, továbbá jogaik megsértése esetén fordulhatnak panasszal a hatósághoz (mindenkori elérhetőséget lásd: NAIH, www.naih.hu) vagy a lakóhely szerint illetékes bírósághoz és sérelemdíjat követelhetnek. Adatkezelő felhívja az érintettek figyelmét, hogy joggyakorlásuknak lehetnek feltételei, valamint korlátai egy-egy adatkezeléssel kapcsolatban, amely tényezőket az Adatkezelő vizsgálni köteles az érintettek joggyakorlása esetén. Abban az esetben, ha egy jogával az érintett adott adatkezelés kapcsán nem élhet, úgy a joggyakorlást kizáró/korlátozó ténybeli és/vagy jogi indokokról az Adatkezelő írásban (ideértve az elektronikus utat is) tájékoztatja az érintettet és arról nyilvántartást vezet.

 

  • az egyes adatkezelések részletesebb magyarázatai a Belső adatvédelmi szabályzat I. sz. mellékletében találhatók.

 

  • profilalkotás egyik adatkezelés vonatkozásában sem történik.

 

  • adatközlés harmadik fél felé adott adatkezelés vonatkozásában történhet, amelyet az adott adatkezelés részletes tájékoztatója fogalmaz meg és amennyiben bármely, alább meghatározott adatkezelés során kezelt adat vonatkozásában adatközlés történik, úgy az adatközlés címzettje (adatkezelő vagy adatfeldolgozó) a II. sz. mellékletben került megnevezésre.

 

  • cookie-tájékoztató külön került meghatározásra.

 

A csatolt összefoglaló az Adatkezelő minden adatkezelését tartalmazza, kivéve azokat, amelyek kizárólag az Adatkezelő munkatársaira vonatkoznak.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a GB Dental adatvédelmi tájékoztatójának részletesebb összefoglalója az Adatvédelem menüpont alatt található csatolmányban tekinthető meg, közvetlenül az alább található Cookie tájékoztató és nyilatkozat szövege alatt!

 

 

 

 

Cookie tájékoztató és nyilatkozat

 

 

A felhasználói élmény fokozása, kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (cookie-kat, sütiket) tárol a készülékén és webszervereken.

 

Adatkezelő Dr. Glied-Berke Barbara e.v. (székhelye: 8500 Pápa, Zimmermann u. 8., nyilvántartási szám: 50192469, adószáma: 67420089-1-39, e-mail cím: info@gbdental.hu).

 

Kérjük, hogy a weboldalon elérhető cookie nyilatkozatot tekintse át és jelölje be az Ön számára megfelelő sütiket, köszönjük!

 

 

Kötelező sütik

 

A weboldal működéséhez és a szolgáltatás zavartalan biztosításához az oldal személyes adatokat tárol a böngészőjében. Az ebbe csoportba tartozó sütik használata elengedhetetlen az oldalon, ezeket csak időszakosan lehet törölni.

 

 

Név

Szolgáltató

Cél

Lejárat

Típus

session cookie

gbdental.hu

Segít megakadályozni az illetéktelen kódok futtatását (CSRF)

2 hét

HTTP

gbdental

gbdental.hu

Elfogadta-e a látogató Cookie szabályzatot

3 hónap

HTTP

has_js

gbdental.hu

Megállapítani, hogy a felhasználó böngészője használ -e JavaScriptet

Amikor a böngészési programfolyamat véget ér

 

 

Ezzel a beállítással az alábbiak kerülnek engedélyezésre:

  • Feladatok, tranzakciók folyamatának megjegyzése
  • Hirdetések megjelenítése az oldalon

 

Ezzel a beállítással NEM engedélyezi:

  • Érdeklődési körének megfelelő hirdetések (remarketing) megjelenítése a weboldalon kívül (pl. közösségi oldalak)
  • Oldal-használat elemzését annak érdekében, hogy testreszabott tartalmat jelenítsünk meg a weboldalon.

 

 

Statisztikai sütik

 

Fontos az Adatkezelő számára, hogy tudja, mi történik az oldalain és szolgáltatásaival és a felhasználói hogyan használják a szolgáltatásokat. Ebből a célból statisztikai adatokat, beleértve személyes adatokat gyűjt az Adatkezelő a weboldal használata során.

 

 

Név

Szolgáltató

Cél

Lejárat

Típus

_ga

google-analytics.com

A látogatás statisztikai adatainak összegyűjtése

2 év

HTTP

_gat

Google

Ez a cookie nem tárol semmilyen felhasználói információt, csak arra használatos, hogy korlátozza a doubleclick.net-ben végrehajtandó kérések számát.

1 perc

HTTP

 

Ezzel a beállítással engedélyezi az alábbiakat:

  • Statisztikai célú webanalitikai mérések
  • Hirdetések megjelenítése az oldalon

 

Ezzel a beállítással NEM engedélyezi:

  • Érdeklődési körének megfelelő hirdetések (remarketing) megjelenítése a weboldalon kívül (pl. közösségi oldalak)
  • Oldal-használat elemzését annak érdekében, hogy testreszabott tartalmat jelenítsünk meg a weboldalon

 

 

Felhasználói élményhez kapcsolódó sütik

 

Ahhoz, hogy bizonyos személyes adatokat ne kelljen újra megadnia, miután már egyszer megadta őket a weboldalon keresztül, (pl.: hirdetés feladás során megadott adatok) az Adatkezelő kényelmi funkciókat fejlesztett a weboldalba. Ezen funkciókhoz kapcsolódó adattárolások hozzájárulása itt állítható be. Kikapcsolt állapotban ezen kényelmi funkciók nem működnek.

 

 

Név

Szolgáltató

Cél

Lejárat

Típus

Drupal.visitor.mail

gbdental.hu

Segít, hogy bizonyos személyes adatokat ne kelljen újra megadnia, miután már egyszer megadta őket a weboldalon keresztül

1 év

HTTP

Drupal.visitor.name

gbdental.hu

Segít, hogy bizonyos személyes adatokat ne kelljen újra megadnia, miután már egyszer megadta őket a weboldalon keresztül

1év

HTTP

_gid

Google

A Google Analytics cookie-k a felhasználók nyomon követéséhez, amikor navigálnak a webhelyen, és segítenek a webhely használhatóságának javításában.

24 óra

HTTP

 

 

Ezzel a beállítással engedélyezi:

  • Eltárolja a weboldal az űrlapon megadott nevet
  • Eltárolja a weboldal az űrlapon megadott e-mail címet

 

 

GB Dental adatvédelmi tájékoztató melléklete